avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract paza - asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract paza - asociatie proprietari

Buna seara,
As vrea sa stiu daca se poate incheia un contract de paza, doar pentru o scara a unei Asociatii de proprietari si in ce conditii.
Asociatia are trei corpuri de cladire, cu trei scari de acces din strazi diferite si este dorita paza doar de catre locatarii unei scari ( corp ).
Mentionez ca cele trei corpuri au subsol si parcare comuna.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:46, 11 Mai 2017
fireste ca se poate: cheltuielile respective se repartizeaza doar acelei scari.
Da se poate, dar trebuie sa aveti grija ca in cazul subsolului probabil nu o sa se asigure aceasta paza, se va asigura doar la intrare si pe scara.

Firma de paza va poate lamuri in ce conditii poate efectua serviciul de paza, insa in conditiile aratate, este cam dificil. cred ca partile comune trebuiesc separate.... In rest, sigur ca achitarea serviciului de paza se face doar de catre proprietarii care beneficiaza de prestarea serviciului de paza.
Si cum v-ati gandit, se pazeste doar noaptea sau 24/7? Mi se pare complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie lucrari fatada andrewculda andrewculda As dori sa stiu daca sunt obligat sa contribui la plata lucrarilor de refacere a fatadei unei cladiri, daca sunt co-locatar in curte comuna (fac parte din ... (vezi toată discuția)
Plata lift asociatie cu doua corpuri cladire-unul fara lift pbigh pbigh Este cazul unei asociatii de locatari in care imobilul are doua corpuri de cladire separate si cu doua intrari complet separate. In total sunt 26 de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - refacturare paza catre o firma Costina_Madalina Costina_Madalina Buna ziua Suntem un ansamblu rezidential care platim paza prin intermediul unui contract de administrare. Unul dintre posturile de paza deserveste atat ... (vezi toată discuția)