In urma unui imprumut online luat doar cu buletinul, imprumut pe care nu l-am mai putut rambursa am ajuns sa am poprire pusa pe conturi! Poprirea este in valoare de 890 de ron. Momentan muncesc la negru si nu ma afecteaza ,nu am.nevoie, de banca momentan. peste o saptamana urmeaza sa plec din tara pt 3 zile, as puteea avea probleme ? Mi se poate da interdictia de a iesii din tara ? Pot avea probleme la aeroport??? Nu vreau sa fraudez si nici sa fug. Mi se verifica pr cnp ceva la aeroport ?
Au existat propuneri de lege ferenda in acest sens, dupa modelul altor state unde exista deja aceasta masura sau proiecte clare pentru introducerea ei, insa deocamdata la noi, s-a apreciat caracterul excesiv al unei asemenea interdictii. Deocamdata.
Executare silita
Raphqwerty
In urma unui imprumut online luat doar cu buletinul, imprumut pe care nu l-am mai putut rambursa am ajuns sa am poprire pusa pe conturi! Poprirea este in ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ionel as
buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat ... (vezi toată discuția)