avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am datorii neachitate, pot iesi din tara ?
Discuție deschisă în Executare silită

Am datorii neachitate, pot iesi din tara ?

In urma unui imprumut online luat doar cu buletinul, imprumut pe care nu l-am mai putut rambursa am ajuns sa am poprire pusa pe conturi! Poprirea este in valoare de 890 de ron. Momentan muncesc la negru si nu ma afecteaza ,nu am.nevoie, de banca momentan. peste o saptamana urmeaza sa plec din tara pt 3 zile, as puteea avea probleme ? Mi se poate da interdictia de a iesii din tara ? Pot avea probleme la aeroport??? Nu vreau sa fraudez si nici sa fug. Mi se verifica pr cnp ceva la aeroport ?

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:27, 11 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Au existat propuneri de lege ferenda in acest sens, dupa modelul altor state unde exista deja aceasta masura sau proiecte clare pentru introducerea ei, insa deocamdata la noi, s-a apreciat caracterul excesiv al unei asemenea interdictii. Deocamdata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Raphqwerty Raphqwerty In urma unui imprumut online luat doar cu buletinul, imprumut pe care nu l-am mai putut rambursa am ajuns sa am poprire pusa pe conturi! Poprirea este in ... (vezi toată discuția)
Executare silita ionel as ionel as buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in grecia - control judiciar, interdictie de parasire a tarii, solutii mihailescumihai mihailescumihai In urma cu aproximativ 5 luni mi-am pierdut buletinul. Un tip de origine albaneza l-a gasit si a incercat sa se imbarce intr-un avion si a prezentat buletinul ... (vezi toată discuția)