avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis Numere False și Neimatriculat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis Numere False și Neimatriculat

Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și montate pe mașina au trecut aproape 4 luni de când știu doar ca dosarul meu este la procuror nu m-au chemat niciodată doar am fost eu și le-am prezentat actul de vânzare cumparate între mine și respectivul ce pot risca ....
Cel mai recent răspuns: marian 96 , utilizator 22:10, 27 Februarie 2018
Nu stiu ce intelegeti dvs prin "am si avocat",dar daca intr-adevar ati angajat un avocat sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare in ceea ce priveste acest dosar penal, ar trebui sa va si lamureasca sub toate aspectele, se pare ca dvs nu ati inteles deloc acuzatia care vi se aduce si nici consecintele penale pe care le implica.
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Aveți dreptate in tot ce Spune-ți puteți sa ma lămuriti sa înțeleg și eu ?
Exista și un caz favorabil o amenda o suspendare nu am avut niciun accident nimic am cazierul curat sau pot ajunge și la anulare?
Amenda penala sau o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere, implica anularea permisului.
Daca aveti avocat angajat vorbiti cu el cum sa procedati si sa faca toate demersurile avocatiale ca sa scapoati fara cazier.
Doar avocatul care se ocupa de caz poate sa va apere in concret si daca ati ales avocatul potrivit ati putea avea sanse in functie de mai multe circumstante concrete.

O condamnare penala inseamna obligatoriu cazier.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Permis Cataramadaniel Cataramadaniel Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu niste chesti in noiembrie anul trecut ma prins Politia cu numere false de inamtriculare mi sa retinut permisu ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate amigobz amigobz Bună seara.Întrebarea mea este despre circulaţia pe un drum public al unui vehicol cu numere provizorii expirate după noul cod penal. Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)