avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalent a 10 clase
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalent a 10 clase

Urmează să fac o angajare pe un post de sofer. Conditiile de studii pentru participarea la concurs - 10 clase.

Am un potential concurent care are 8 clase + o diploma de absolvire a invatamantului complementar/ucenic de 2 ani (a fost eliberata de Ucecom - Gr.Scolar Arte si Meserii - reparator incaltaminte).

Poate fi angajat ? Cele 8 clase + 2 clase ca ucenic este echivalent cu 10 clase ?
Cel mai recent răspuns: EleB , utilizator 11:58, 11 Mai 2017
Din ce cunosc eu, nu sunt echivalente. Dar pentru angajarea ca sofer este necesar permisul de conducere corespunzator categoriei de autovehicul pe care il va conduce. Din ce prezentati dvs nu rezulta ca ar avea o asemenea calificare.
Are carnet de conducere, dar una din conditiile de participare la concurs este cea de 10 clase absolvite. Le pot considera ca 10 clase ?
Nu le puteti considera ca fiind 10 clase ... ii trebuie o diploma ca a absolvit exact 10 clase.
freeelis a scris:

Nu le puteti considera ca fiind 10 clase ... ii trebuie o diploma ca a absolvit exact 10 clase.

Multumesc ! O zi frumoasa sa aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii EleB EleB Urmează să fac o angajare pe un post de sofer. Conditiile de studii pentru participarea la concurs - 10 clase. Am un potential concurent care are 8 clase ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Masura 112 VORNICUREMUS VORNICUREMUS Doresc sa accesez un fond pe masura 112 ,am studii 9 clase pot accesa fondul ?. Va multumesc (vezi toată discuția)