avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare autoturism

Buna ziua ,
masina este pe firma sector 2 achizitionata din 2009 , in 2011 am schimbat sediul firmei pe ilfov , talon neschimbat ,
Pentru vanzare auto se poate face contract de vanzare -cumparare si scoatere din evidenta de la taxe si impozite sector 2 sau de unde am sediul firmei din Ilfov
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:30, 11 Mai 2017
Pentru incheiere documente tranzactionare auto,este necesar certificat fiscal si fisa de radiere de la unitatea administrativ teritoriala unde este in evidenta fiscala bunul mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)