avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare diminuare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare diminuare salarii

Buna ziua, in cazul in care firma diminueaza salariile ca a iesit pe pirdere ,aceasta diminuare la ce se aplica ,la salariu realizat + sporurii , concediul de odihna se diminueaza si el ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 11 Mai 2017
La salariul de incadrare .. iar indemnizatia de CO poate fi afectata de scaderea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri permanente ovidiu2406 ovidiu2406 in cazul concediului de odihna, sporul de vechime (ex. 5 %) scade fata de o luna normala de lucru ? Daca am 1000 ron si spor 5% primesc normal 50 ron, in luna ... (vezi toată discuția)
Legea 118/2010- interpretare "cuantum brut salariu lunar de incadrare" ellena ellena Legile referitoare la salarizare, au devenit extrem de confuze. Avem sintagma de \"salariu de incadrare\" , \"salariu de baza\" , \"salariu brut lunar\", ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)