avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituirea

buna as mai avea o intrebare, inpotriva expertului as putea face o sesizare pentru incrisuri cum ar fi, ca am fost la fata locului si am indicat puncte de masurare ce organ al statului se ocupa cu numirea lor, eu pot duce dovada ca la acea data ma aflam in germania cu lonul de la munca multumec pt intelegere

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara auto playerzero playerzero Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala. Politia a dat un verdict la primele cercetari care spune ca persoana care m-a ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu expertiza topo-cadastrala casutza casutza Buna ziua, Cum se plateste onorariu pentru expertiza topo-cadastrala intr-un proces de uzucapiune, intrucat la dosarul din instanta trebuie depusa chitanta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma aflu într o situație foarte delicata. am doua ... Crisstina1234 Crisstina1234 Bună ziua! Ma aflu într o situație foarte delicata. Am doua fetite, 3 luni și cealaltă 4 ani. Nu sunt căsătorită cu tatăl copiilor. De ceva timp nu ne ... (vezi toată discuția)