avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare imobil- executare silita
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare imobil- executare silita

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie

Firma X a cumparat in 2004 ,de la firma Y ,o cladire fara teren in valoare de 39.000 RON ,cu TVA inclus (conformf CVC ). Ambele au cod fiscal cu RO.
In 2017 firma X , vrea sa vanda prin executor ,catre o persoana fizica ,cladirea cu o valoare de vanzare de 114000 (valoare ce nu contine TVA)
Spuneti mi , va rog Art din Codul Fiscal , sau alte prevederi legale, conform carora imobilul se vinde la aceasta valoare , fara a se mai adauga TVA.
Dar in situatia in care s ar vinde catre o firma platititoare de TVA?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ajustare tva vanzare cladire tampau gabriela tampau gabriela Va rog mult sa ma ajutati in urmatorul caz : SC vrea sa vanda o cladire a carei valoare initiala a fost de 41893,23RON.In 2004 reevaluare din investitii in ... (vezi toată discuția)
Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
Tranzactii imobiliare-tva gabriella_gh gabriella_gh ca societate comerciala detin un spatiu comercial situat intr-o cladire veche(50 de ani)pe care doresc sa-l vand unei alte persoane juridice.Cele doua persoane ... (vezi toată discuția)