avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In cazul in care nu am solicitat pensie de întreținere la fond si nici in apel, cum pot beneficia de acest drept ? mai există cadru legal?
Cel mai recent răspuns: Elena1977_ , utilizator 14:15, 13 Iulie 2017
Pensie pentru cine ?
Puteti solicita pe cale separata.
Buna seara,
Daca este vorba de un minor, instanta trebuia sa o stabileasca fie ca o solicitati sau nu dumneavoastra.
Daca este vorba despre dumneavoastra atunci aveti cale separata.
Faceți cerere separat.
Dacă partajul este pe rol poți face credit nevoi personale fara sa cunoască situația si sotia?ms
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare date din sentinta ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! avand in vedere finalizarea unui dosar de partaj am primit sentinta in care scrie: ,,ia act ca nu s au solicitat cheltuieli de judecata de catre ... (vezi toată discuția)
Refuzul coplatii la ratele bancare cris_deo cris_deo buna seara. de aprox. un an si sase luni sunt separat de fosta sotie si am deschis actiune de divort . cam tot in acel moment am solicitat si mi s-a aprobat ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. cum aș putea proceda în acest caz? Adrian19851411 Adrian19851411 Buna ziua Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie ... (vezi toată discuția)