avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract nul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contract nul

Buna ziua!
se poate ca un contract de vanzare-cumparare sa fie declarat nul?
motiv: la semnarea intocmirea acesuia din cauza nefunctionarii asociatiei de proprietari,s-a mentionat in contract clauza:
la punerea in functiune a acesteia vanzatorul va achita posibilele datorii care ar fi existat inainte de a vinde imobilul.
-se poate ca,cumparatorul sa anuleze acest contract si sa ceara banii daca este un contract de vanzare-cumparare?
din punct de vedere juridic se poate?
Cel mai recent răspuns: ALBERTO58 , utilizator 14:13, 12 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
asa mi s a spus de la notar,ca se poate anula avand in vedere situatia prezentata mai sus;
care sunt moivele temeinice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta un antecontract de vanzare cumparare incheiat sub constrangere? alina_27 alina_27 Buna ziua! A fost incheiat un antecontract de vanzare-cumparare dar in momentul semnarii acestuia s-a achitat pretul intreg ,respectiv contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)