avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare autoturism proprietar plecat in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare autoturism proprietar plecat in strainatate

buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie: tatal meu este plecat in strainatate si mi-a lasat masina lui pentru a o vinde. care sunt pasii de urmat ?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:59, 12 Mai 2017
pentru a o putea vinde aveti nevoie de o imputernicire notariala in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune 3my 3my buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)
Pasi vanzare masina in germania wabbit1984 wabbit1984 Buna ziua, Va rog sa imi clarificati si mie care ar fi pasii in care pot vinde in Germania o masina inmatriculata in Romania. Mentionez ca eu ma aflu deja ... (vezi toată discuția)
Unchiul meu a vândut un autocar din patrimoniul firmei tatălui meu, după decesul acestuia. cercetarea penală durează de un an, ce pot face ca să se clarifice situația? Alexcoroiu Alexcoroiu Buna ziua Tatal meu a decedat in luna mai anul 2017.A fost administratorul unei societati srl care a avut in patrimoniul firmei si un autocar.La data ... (vezi toată discuția)