avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare

Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca se poate face o echivalare a masteratului (are 120 de credite,s-a intins pe doi ani) cu gradul didactic 2 in invatamant,mentionez ca masterul facut este in specialitatea facultatii absolvite in 2002,de 4 ani,masterul l-am absolvit in 2016.Multumesc mult pentru raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 13 Mai 2017
Din cate stiu, exista numai echivalarea titlului stiintific de doctor cu gradul didactic I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de doctorat Greenman Greenman Buna ziua, Am obtinut titlul stiintific de doctor in domeniu Geografie in noiembrie 2016. Pot preda atat biologie, fiind licentiat in Ecologie, cat si ... (vezi toată discuția)
Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)