avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto ( constatatorul spune culpa comuna )
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto ( constatatorul spune culpa comuna )

Buna ziua pe data de 1 mai 2017 eram in orasul Macin judetul Tulcea de la strada principala intentionam sa virez la stanga pe o strada secundara problema mea este urmatoarea: in dreptul strazi secundare linie discontinua inainte si dupa strada secundara linie continua... in spatele meu mai erau cel putin 2 auto un matiz si o duba mare de marfa dupa ea binenteles nu mai vedeam ce auto mai sunt. Eu cu semnalizarea pusa la stanga pe strada secundara cei doi din spatele meu au incetinit asteptand sa virez cand am efectuat manevra un destept ma lovit el fiind in depasire coloanei pe linie continua si trecere de pietoni. Dupa eveniment era si un martor care a vazut totul si e si in cadrul politiei macin problema e ca am facut amiabila cu cel care ma accidentat. Toate bune si frumoase pana cand am ajuns in fata inspectorului de daune ( Euroins ) si a dat rezultatul de culpa comuna. Intrebarea mea este: de cand pe linie continua si trecere de pietoni ai voie sa depasesti si ba mai mult nu un autoturism cel putin 3 auto si ce pot face in cazul constatorului care mi-a dat culpa comnua pebtru ca nu sunt de accord cu acest rezultat ?
Mai jos atasez un link cu o schita as dori cat mai multe detalii legate de cum as putea clarifica chiar si in instanta aceasta deciziea a constatatorului de daune ( mentionez ca si eu si cel care ma lovit suntem la acelasi asigurator ( Euroins ) )

Alte discuții în legătură

Viraj la stanga agentu_jr agentu_jr viram la stanga de pe un drum prioritar pe unul secundar cand am fost lovit in stanga lateral .trecere de pietoni linie continua ....intersectie discontinua ... (vezi toată discuția)
Accident auto este este Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore. Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)
Asigurare euroins judecata ciorax ciorax Buna ziua. In urma cu 4 luni, am avut un accident. Intr-o intersectie nedirijata, m-am angajat in virarea catre stanga. M-am asigurat, am asteptat sa treaca ... (vezi toată discuția)