avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... viraj la stanga
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

viraj la stanga

viram la stanga de pe un drum prioritar pe unul secundar cand am fost lovit in stanga lateral .trecere de pietoni linie continua ....intersectie discontinua ... dupaia iara linie continua.eu ma fac vinovat pentru producerea accidentului pt ca nu mam asigurat si ca im intersectie este linie discontinua (4 metri) asa ca depasirea este permisa
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 18:11, 27 Septembrie 2018
Nu sunteți deloc explicit în prezentarea situației și nici nu precizați ce anume doriți să aflați... Dacă este vorba despre faptul că ați fost lovit de un autovehicul care v-a lovit pentru că se afla în depășirea mașinii d-voastră, care este întrebarea?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire in intersectie ! bebeto112 bebeto112 Buna ziua, marti pe data de 06.08.2019 h : 06:35 ! pe un drum cu linie dicontinua am intrat in depasirea la o Dubita care transporta marfa ! nestiind ca ... (vezi toată discuția)
Depasire in intersectie ralyna ralyna buna seara! este prima data cand folosesc acest site si sper sa ma puteti ajuta. Ma aflam cu o ruda in masina, ea era la volan - este incepatoare. Ne ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva după mai mult de 15 zile de la accident pentru a se face dreptate ? mihaild mihaild 1) La începutul lunii septembrie 2017, a avut loc un accident de circulație cu vătămare corporală. 2) Accidentul, care a avut loc într-o localiste, ... (vezi toată discuția)