avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare EuroINS judecata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare EuroINS judecata

Buna ziua.
In urma cu 4 luni, am avut un accident. Intr-o intersectie nedirijata, m-am angajat in virarea catre stanga. M-am asigurat, am asteptat sa treaca masinile din sensul opus, in spatele meu s-a oprit o alta masina, asteptand sa virez la stanga.
O alta masina, din spatele masinii care astepta sa efectuez virajul, a intrat in depasire si a intrat in mine, in partea stanga spate (roata, aripa spate), eu fiind aproape intrat pe strada.
Am sunat la 112 pentru a anunta accidentul, cei de la politie m-au intrebat daca sunt victime, am spus ca nu, si au spus daca ii sa ne intelegem sa ne intelegem.

Au venit cei de la politie (nu rutiera) ne-au luat datele si au plecat. Cel care m-a lovit mi-a dat asigurarea lui, am urmat toti pasii, am fost la asigurare, cel care m-a llovit a declarat ca este vinovat de cele intamplate.

Pana aici totul a fost ok, cand a venit cel de la constatare, mi s-a spus ca este culpa comuna, dupa 1 zi m-au sunat sa imi spuna ca cei de la EURO ins intra in investigatii proprii 3 luni de zile. Dupa cele 3 luni de zile, nici o informatie de la ei, se fac 4 luni si nu am nici o informatie, am sunat la call center de la euroins, si nu stiu nimic.

Ce este de facut? Sa ii dau in judecata?

Cum ar trebui sa procedez?

Multumesc mult!

Ciora Adrian
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
ciorax, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:26, 6 Noiembrie 2016
Dacă aveți răbdare, puteți să acționați gradual
1. Petiție on-line pe asfromania.ro
2. mediere salfin.ro sau
3. judecată.

Succes!
In interiorul termenului de 3 luni asiguratorul este obligat sa va comunice daca accept sau nu plata despagubirii. Faceti o sesizare la ASF pentru nerespectarea de catre EUROINS a termenelor de reolvare a osarului de dauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)
Tamponare, probleme cu proprietarul masinii, comportament dubios politist mitumaria mitumaria intr-o localitate pe un drum național intr-o intersectie nedirijata m-am tamponat cu un autovehicul. Eu am vrut să virez la stanga pe un drum comunal -am ... (vezi toată discuția)
Tamponare - viraj la stanga, depasire coloana fjt1 fjt1 Buna ziua Circulam in afara localitati pe un drum cu 2 benzi o banda pentru fiecare sens, ploaie, m-am asigurat din timp am semnalizat cu mai mult de 100m am ... (vezi toată discuția)