Buna ziua.
In urma cu 4 luni, am avut un accident. Intr-o intersectie nedirijata, m-am angajat in virarea catre stanga. M-am asigurat, am asteptat sa treaca masinile din sensul opus, in spatele meu s-a oprit o alta masina, asteptand sa virez la stanga.
O alta masina, din spatele masinii care astepta sa efectuez virajul, a intrat in depasire si a intrat in mine, in partea stanga spate (roata, aripa spate), eu fiind aproape intrat pe strada.
Am sunat la 112 pentru a anunta accidentul, cei de la politie m-au intrebat daca sunt victime, am spus ca nu, si au spus daca ii sa ne intelegem sa ne intelegem.
Au venit cei de la politie (nu rutiera) ne-au luat datele si au plecat. Cel care m-a lovit mi-a dat asigurarea lui, am urmat toti pasii, am fost la asigurare, cel care m-a llovit a declarat ca este vinovat de cele intamplate.
Pana aici totul a fost ok, cand a venit cel de la constatare, mi s-a spus ca este culpa comuna, dupa 1 zi m-au sunat sa imi spuna ca cei de la EURO ins intra in investigatii proprii 3 luni de zile. Dupa cele 3 luni de zile, nici o informatie de la ei, se fac 4 luni si nu am nici o informatie, am sunat la call center de la euroins, si nu stiu nimic.
In interiorul termenului de 3 luni asiguratorul este obligat sa va comunice daca accept sau nu plata despagubirii. Faceti o sesizare la ASF pentru nerespectarea de catre EUROINS a termenelor de reolvare a osarului de dauna.