avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare carnet de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare carnet de conducere

In urma unui accident usor de masina in care am fost vinovat (cu lovirea usoara a unei persoane) mi se va retine carnetul 90 de zile,Daca nu solicit o dovada sa pot circula pana la definitivarea dosarului de la parchet, mi se va lua in cosiderare perioada in care nu circul ?(eu vreau acum sa nu circul si sa nu astept pana se defintiveaza dosarul)Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ... ionvcristian ionvcristian Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni ... (vezi toată discuția)
Rca allianz - termen depasit exxelar exxelar In 02.08.2009 am fost implicat intr-un accident rutier, s-a rezolvat pe cale amiabila la sediul Allianz (unde vinovatul are RCA). Am fost notificat telefonic ... (vezi toată discuția)