avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinoire contract de munca din perioada determinata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinoire contract de munca din perioada determinata in nedeterminata

buna ziua. sunt angajat contractual la o primarie, pe baza de examen, in functia de inspector de specialitate pe perioada determinata de 1 an. vreau sa stiu daca la terminarea contractului se poate incheia un nou contract de munca pe perioada nedeterminata si in ce conditii. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 26 Iulie 2010
se poate continua cu un CM pe perioada nedeterminata daca ajungeti cu angajatorul la o intelegere, daca doreste acest lucru.Daca nu, nu.Conditiile pot fi aceleasi sau total diferite,depinde cum negociati.
va dorim succes
Puteti incheia un nou contract de munca cu primaria numai daca sustineti un concurs.
Nu exista intelegeri si negocieri pe aceasta tema cu o institutie publica.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
trebuie neaparat concurs pentru perioada nedeterminata sau poate emite primarul o dispozitie pe baza unui referat intocmit de comisia de angajare si promovare din cadrul primariei. ce legi trebuie sa consult?
Eu n-am auzit ca cineva sa aiba raporturi de munca pe perioada nedeterminata in baza unei dispozitii a primarului, emisa ca urmare a unui referat al comisiei de angajare si promovare (in care sa scrie... ce?).
Om trai noi in Romania, dar tot trebuie sa incheiati un contract de munca cu primaria. Personalului contractual din institutiile publice ii sunt aplicabile prevederile Codului muncii.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Exista posibilitate de a se prelungi in baza unui act aditional durata c.i.m. pana la 2 ani .
De asemenea, este necesar sa se organizeze concurs daca se doreste modificarea duratei c.i.m. in nedeterminata..
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cim consilier personal monica_83 monica_83 Buna ziua! Intrebarea mea ar fi daca un consilier personal al Primarului poate fi angajat cu CIM cu durata nedeterminata? Cum se coroboreaza prevederile art. ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca se incheie un CIM pe durata a 7 zile, cu perioada de proba de 5 zile lucratoare (angajatul este muncitor necalificat, iar activitatea in ... (vezi toată discuția)