buna ziua. sunt angajat contractual la o primarie, pe baza de examen, in functia de inspector de specialitate pe perioada determinata de 1 an. vreau sa stiu daca la terminarea contractului se poate incheia un nou contract de munca pe perioada nedeterminata si in ce conditii. multumesc!
se poate continua cu un CM pe perioada nedeterminata daca ajungeti cu angajatorul la o intelegere, daca doreste acest lucru.Daca nu, nu.Conditiile pot fi aceleasi sau total diferite,depinde cum negociati.
va dorim succes
Puteti incheia un nou contract de munca cu primaria numai daca sustineti un concurs.
Nu exista intelegeri si negocieri pe aceasta tema cu o institutie publica.
trebuie neaparat concurs pentru perioada nedeterminata sau poate emite primarul o dispozitie pe baza unui referat intocmit de comisia de angajare si promovare din cadrul primariei. ce legi trebuie sa consult?
Eu n-am auzit ca cineva sa aiba raporturi de munca pe perioada nedeterminata in baza unei dispozitii a primarului, emisa ca urmare a unui referat al comisiei de angajare si promovare (in care sa scrie... ce?).
Om trai noi in Romania, dar tot trebuie sa incheiati un contract de munca cu primaria. Personalului contractual din institutiile publice ii sunt aplicabile prevederile Codului muncii.
Exista posibilitate de a se prelungi in baza unui act aditional durata c.i.m. pana la 2 ani .
De asemenea, este necesar sa se organizeze concurs daca se doreste modificarea duratei c.i.m. in nedeterminata..