avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat in Norvegia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat in Norvegia

In 17 februarie anul acesta mi s-a suspendat permisul de conducere pentru consum de alcool . A avut loc un proces iar sentinta a fost suspendarea permisului pe 2 ani ,amenda ... Se specifica in sentinta ca dupa cei doi ani de suspendare,trebuie sa dau examen aici in Norvegia sa imi redobandesc dreptul de a conduce.As vrea sa stiu daca permisul meu poate fi trimis in Romania sa mi-l pot recupera de acolo sau care sunt procedurile in aceasta situatie ? Nu vreau decat sa imi dobandesc permisul meu romanesc,nu vreau permis norvegian. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Modifier , utilizator 19:20, 29 Aprilie 2022
Buna ziua sunt in aceasi situatie si as vrea sa discutam un pic poate imi dati niste sfaturi .Va multumesc

stormjhon a scris:

In 17 februarie anul acesta mi s-a suspendat permisul de conducere pentru consum de alcool . A avut loc un proces iar sentinta a fost suspendarea permisului pe 2 ani ,amenda ... Se specifica in sentinta ca dupa cei doi ani de suspendare,trebuie sa dau examen aici in Norvegia sa imi redobandesc dreptul de a conduce.As vrea sa stiu daca permisul meu poate fi trimis in Romania sa mi-l pot recupera de acolo sau care sunt procedurile in aceasta situatie ? Nu vreau decat sa imi dobandesc permisul meu romanesc,nu vreau permis norvegian. Multumesc anticipat!

Ce s-a întâmplat pana la urma ?A fost trimis în România permisul? S-a aplicat sentinta din Norvegia și în România?

Modifier a scris:

Buna ziua sunt in aceasi situatie si as vrea sa discutam un pic poate imi dati niste sfaturi .Va multumesc

stormjhon a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut - anulare permis in strainatate andrei-andreiul andrei-andreiul am si eu o intrebare ca nu am fost lamurit ...mi sa anulat permisul de conducere pentru consum de alcool pe o perioada de 3 ani in afara romaniei eu fiind ... (vezi toată discuția)
Sentinta proces alcoolemie peste 0.8 suchet suchet am fost condamnat in luna aprilie la 8 luni cu suspendare, pt alcoolemie de 0,95. pe sentinta definitiva primita de la tribunal, nu este specificat in nici ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva - anulare permis mihai62 mihai62 sentinta penala definitiva, ucidere din culpa,art178 al.2 cp,cu referire la art.320 ind.1 cpp.,condamnare cu suspendare in baza art.81 cp,-pedepse accesori ... (vezi toată discuția)