avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit bancar daca ai datorii
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit bancar daca ai datorii

Buna ziua!
Pot sa fac un credit bancar daca am poprire de la Directia de Impozite si Taxe pe un card - nu cel de salariu -ptr datorii la stat? Multumesc!
Asta o va decide banca. Depuneti o cerere.
Apreciez raspunsul si interesul pe care l-ati acordat nelamuriri mele. As cam vrea, totusi, un raspuns mai concret daca se poate! Multumesc!
Iulian Manea a scris:

Asta o va decide banca. Depuneti o cerere.

Din punct de vedere legal nu vad niciun impediment sa luati un credit in conditiile descrise de dvs. Am zis ca banca va decide pentru ca sunt multe elemente care se iau in calcul: cat de mare e datoria, salariul sau veniturile obtinute, politica bancii etc.

Oricum, din credit se va achita intai datoria la stat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2017
Iulian MANEA, Contabil
Multumesc ptr raspuns! Cam asta era si logica mea, insa voiam pararea unui expert, asta fiind si motivul evident ptr care am scris intrebarea! Iarasi, am motive destule sa cred ca la acizitionarea unui eventual credit banca -orice banca in afara de cea la care la detin cardul al carui cont mi s-a poprit - nu vede acea poprire, caci din cate stiu bancile cauta in BC, CRC si atat! Daca ma insel, va rog sa ma corectati! Multumesc inca o data!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2017
alex123xq, utilizator
Bancile declara la ANAF orice cont deschis iar poprirea va veni repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe card de credit crediteurope bank, deși plata a fost făcută în ziua scadenței. ce e de făcut într-o asemenea situație? Andreea19812012 Andreea19812012 Buna ziua, soțul meu are o poprire care a fost instituita și pe un card de credit de la CreditEurope BANK, eu in data de 13.12.2017 am depus pe acel card de ... (vezi toată discuția)
Cont poprit pentru o suma modica ( 17% din salariu) RALaur RALaur Poate sa îți fie poprit contul pentru o suma modica (cam 17% din salariu) ? Adică, exact in ziua popririi nu aveam suma necesara în cont... Trei zile mai ... (vezi toată discuția)