Buna ziua!
Pot sa fac un credit bancar daca am poprire de la Directia de Impozite si Taxe pe un card - nu cel de salariu -ptr datorii la stat? Multumesc!
Apreciez raspunsul si interesul pe care l-ati acordat nelamuriri mele. As cam vrea, totusi, un raspuns mai concret daca se poate! Multumesc! Iulian Manea a scris:
Din punct de vedere legal nu vad niciun impediment sa luati un credit in conditiile descrise de dvs. Am zis ca banca va decide pentru ca sunt multe elemente care se iau in calcul: cat de mare e datoria, salariul sau veniturile obtinute, politica bancii etc.
Oricum, din credit se va achita intai datoria la stat.
Multumesc ptr raspuns! Cam asta era si logica mea, insa voiam pararea unui expert, asta fiind si motivul evident ptr care am scris intrebarea! Iarasi, am motive destule sa cred ca la acizitionarea unui eventual credit banca -orice banca in afara de cea la care la detin cardul al carui cont mi s-a poprit - nu vede acea poprire, caci din cate stiu bancile cauta in BC, CRC si atat! Daca ma insel, va rog sa ma corectati! Multumesc inca o data!