avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare pensie intretinere din creanta succesiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare pensie intretinere din creanta succesiune

Exista dosar executional pt pensie intretinere restanta de 3-4 ani, "taticul" este insolvabil dar exista pe rol un proces de sucesiune de unde ar putea primi o suma de bani sau parte din imobil, cel mai probabil va primi un drept de creanta pt o anumita suma. Care-i modalitatea prin care se poate executa acea suma in contul pensiei de intretinere? Creanta probabil va fi incsrisa in CF-ul proprietatii pt care se dezbate succesiunea.
Trebuie sa urmaririti desfasurarea procesului.
Si executorul poate face la fel.
Dacă sulta se va plăti prin cont, suma poate fi indisponibilizată în cadrul executării silite.
Multumesc pentru raspunsuri, urmaresc atent procesul. Dupa ce va aparea minuta, ce am de facut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2017
Cris1971, utilizator
Pai dv. pentru cine sunteti?
Eu sunt cel care are de recuperat banii reprezentand pensie de intretinere.

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere minor reținută, dar trimisă de firmă cu întârziere. exista un termen în care terțul poprit trebuie să vireze banii în această situație? andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema legata de plata pensiei de intretinere minor prin executare silita. Plata salariului se efectueaza lunar ... (vezi toată discuția)