avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont anaf

Ce pot face daca ANAF mi-a pus poprire pe contul de la cec în care mi se virează singurul meu venit respectiv o indemnizație de handicap de 340 lei eu fiind în scaun cu rotile
Trebuie sa faceti contestatie la executare. Banuiesc ca nu va permiteti sa platiti un avocat asa ca va pot ajuta gratuit cu redactarea daca ne dati mai multe date. Ce trebuie sa stim:
1. De ce va pune poprirea ANAF, care este sursa debitului d-voastra catre stat?
2. Cand v-a fost comunicata decizia de impunere si somatia si ce contin?
3. Cand s-a facut poprirea?
4. Ce suma este urmarita?
5. Orice alte chestiuni credeti ca sunt relevante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare nae2012 nae2012 Buna seara. am un vecin a fost somat ptr neplata unor impozite despre care el nu stia ca le are de platit...si cica a fost citat prin publicitate pe pagina de ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus poprire pe cont de către anaf pentru o sumă din anul 2009, iar banca a virat banii. am posibilitatea să contest invocând prescripția? caradis caradis Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe cont de catre ANAF pentru o suma din anul 2009. Banca fara acordul meu a virat banii. Am fost la ANAF si dupa lungi insistente ... (vezi toată discuția)