avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise ssm si su
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise ssm si su

Despre ssm si su
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:03, 14 Mai 2017
Buna dimineata.
Suntem o societate cu raspundere limitata in domeniul papetariei si jucariilor. Suntem un administrator si un asociat, sot si sotie.
Am dori sa stim, pentru a fi in legalitate totala, trebuie sa avem fise de sanatate si securitate a muncii si fise de situatii de urgenta ? Cine le completeaza ? Multumesc anticipat.
Daca nu aveti angajati cu contract individual de munca nu este necesara instruirea de catre angajator a acestora in domeniul ssm si/ sau psi-su, respectiv intocmirea de fise individuale de instruire.
In cadrul locatiei exista riscul de incendiu si/ sau explozie si riscul de intoxicare cu fum, in conditiile in care marfurile depozitate pe rafturi sau in pachete/ cutii/ baloti, etc. sunt inflamabile, iar fumul degajat in urma unui incendiu este toxic pentru persoanele care se pot regasi la un moment dat in incinta.
Este obligatoriu sa intocmiti si sa afisati in incinta locatiei planul de evacuare in caz de incendiu si/ sau explozie, etc.
Este util sa va autoinstruiti citind legislatia aferenta. O gasiti pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul ... Sorin2788 Sorin2788 Manipulantul este obligat sa cunoască marfa depozitata sau gestionarul este obligat sa conducă manipulantul la locul marfei așezate în depozit ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa mi spuneti, ce trebuie trecut in ... lumifatu lumifatu Buna ziua, Va rog frumos sa mi spuneti, ce trebuie trecut in carnetul SSM si PSI la un conducator auto? La instruirea periodica....Ce legislatie trebuie ... (vezi toată discuția)
Instruire privind nssm si psi a noilor angajati. barbu1941 barbu1941 Cine poate face intructajul noului angajat din punct de vedere al NSSM si PSI intr-un SRL ca asociat unic, acesta fiind in acelasi timp administratorul firmei ... (vezi toată discuția)