avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere interventie voluntara accesorie intr-un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere interventie voluntara accesorie intr-un proces civil

Buna ziua!
Se poate face o cerere de interventie voluntara accesorie intr-un proces de stabilire program de vizita minor?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:06, 14 Mai 2017
Trebuie indeplinite conditiile prevazute de art.61(1)NCPC"Oricine are interes poate interveni intr-un proces care se judeca intre partile originare."Ca atare, trebuie sa justificati un interes,si art.61(3)NCPC"Interventia este accesorie,cand sprijina numai apararea uneia dintre parti".
Multumesc mult!
Depinde de calitatea si interesul dvs, depinde de tipul interventiei si de stadiul procesual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte Cererea de interventie accesorie este incompatibila cu calitatea de martor in acelasi dosar? Conform carei legi va rog daca este? (vezi toată discuția)
Poate avocatul, în același proces civil, să fie concomitent avocatul pârâtului și intervenient accesoriu? BlackLeg BlackLeg Poate avocatul in acelasi proces civil sa fie concomitent avocatul piritului si intervenient accesoriu? (vezi toată discuția)
Intervenient in procesul de partaj dupa ce instanta a audiat martori alin7 alin7 Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in proces de partaj cu fosta iar parintii ei sunt intervenienti in interes propriu. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)