avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma PFA sau firma SRL ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma PFA sau firma SRL ?

Buna ziua, ma aflu intr-o situatie in care mi se cere sa infiintez o firma pentru a putea continua activitatea. Problema mea este ca nu stiu pentru ce firma este mai rentabil sa optez ( pfa sau srl )..

Mi s a propus un contract de colaborare pe teritoriul Germaniei dar pentru a putea lucra am nevoie de o firma pentru a putea lucra in mod legal si a putea incasa plata din partea acestei firme.

Care sunt taxele si costurile pentru o firma SRL sau PFA cu un singur angajat ?
In cazul firmei SRL cu un singur angajat in afara de un contabil mai este necesara angajarea unui persoane fizica autorizata ssm sau resurse umane ?
Iar pentru a lucra pe teritoriul Germaniei este obligatoriu formularul A1 ?

Tin sa precizez ca venitul anul nu ar depasi pragul de 65.000 E.

Ce ma sfatuiti ? Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters429749 , utilizator 18:16, 14 Mai 2017
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului a1 Tkglobal Tkglobal Doresc sa stiu daca o firma nou infintata poate sa detaseze muncitori in strainatate si de asemenea conditile care trebuiesc indeplinite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Formularul e 101 BogdanCiociltea BogdanCiociltea Buna ziua, Am si eu o mica intrebare la Dumneavoastra. Lucrez la o firma din Germania, iar aceasta firma doreste o extindere in Romania si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)