Buna ziua, ma aflu intr-o situatie in care mi se cere sa infiintez o firma pentru a putea continua activitatea. Problema mea este ca nu stiu pentru ce firma este mai rentabil sa optez ( pfa sau srl )..
Mi s a propus un contract de colaborare pe teritoriul Germaniei dar pentru a putea lucra am nevoie de o firma pentru a putea lucra in mod legal si a putea incasa plata din partea acestei firme.
Care sunt taxele si costurile pentru o firma SRL sau PFA cu un singur angajat ?
In cazul firmei SRL cu un singur angajat in afara de un contabil mai este necesara angajarea unui persoane fizica autorizata ssm sau resurse umane ?
Iar pentru a lucra pe teritoriul Germaniei este obligatoriu formularul A1 ?
Tin sa precizez ca venitul anul nu ar depasi pragul de 65.000 E.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.