avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... URGENT-model cerere amanare depunere inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

URGENT-model cerere amanare depunere inscrisuri

Buna ziua,
Ca urmare a depunerii la instanta a unei cereri de chemare în judecata, instanta solicita ca în termen de 10 zile de la primirea comunicării sa mai depun și alte acte necesare la dosar, sub sancțiunea anularii cererii.
Unde pot găsi un model de CERERE DE AMANARE A DEPUNERII ACESTOR ACTE, deoarece autoritățile îmi pot elibera respectivele acte în termen de 30 zile.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SHAMMY , utilizator 10:30, 15 Mai 2017
Buna ziua! Nu exista un model de cerere de amanare, pur si simplu depuneti o cerere de felul: "Domnule Presedinte, Subsemnatul ..., in calitate de ... in prezenta cauza, arat instantei ca ma aflu in imposibilitate de-a depune inscrisurile solicitate in termenul procedural de 10 zile, intrucat ..............."
Problema este ca instanta nu va prelungi termenul de 10 zile pentru ca nu are temei juridic pt asa ceva, termenele procedurale sunt stricte. Vi se va anula cererea si cand veti obtine actele respective o veti redepune.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Copie dosar si depunere acte suplimentare contravenientu contravenientu Buna ziua, Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata angajator gineta826 gineta826 Buna ziua! Am actionat in judecata angajatorul ca urmare a neplatii salariilor incepand cu luna decembrie 2012 pana in prezent. Ieri am primit o comunicare de ... (vezi toată discuția)