Buna ziua . Eu locuiesc intr-un imobil [ la curte ] in care mai este o persoana caruia i-am acceptat intrarea prin curtea mea sa poata ajunge la intrarea la casa respectivului . In acte apare o mentiune ca respectivul ar avea dreptul la un metru din curtea mea ! Cum il pot obliga sau ce modalitate exista sa il pot forta sa-si faca intrare separata sa nu mai poata trece prin curtea mea ?? Cu stima .
Presupun ca,este vorba despre o servitute de trecere prin curtea dvs.,daca dvs.i-ati dat acest drept de servitute de trecere nu prea mai este nimic de facut.
Buna ziua . Acum am citit in clar actul de proprietate . Chestia cu 1 m intradevar nu apare in acte . Aceasta afirmatie am stiut-o verbal de la sotie careia ia fost transmisa tot verbal de la fostii parinti . Situatia se prezinta in felul urmator : Avem o intrare comuna , iar terenul din curte se afla in indiviziune . Vecinul ar avea posibilitatea sa-si faca intrare separata , asta presupunand costuri suplimenatre din partea respectivului . Acesta refuza sa-si faca intrare separata [ in urma discutiilor purtate ] ! Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ca sa pot termina aceste incidente ???