avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren mostenit ocupat de arendas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren mostenit ocupat de arendas

buna ziua,o sa intru direct in subiect:dupa decesul fostului sot si a fostilor socri am dezbatut mostenirea si cu semnatura de neacceptare din partea fostilor cumnati am reusit sa detin un certificat de mostenitor pe numele copiilor mei minori care includ o casa si 2 terenuri agricole.Inainte de a semna pt neacceptare,un fost cumnat a facut un contract de arenda pe unul din terenuri pe baza titlului de proprietate dar fara acordul celorlalti frati,inclusiv nepoti,adica minorii mei.Acum dupa ce am obtinut certificatul de mostenitor,as vrea sa folosesc terenul,dar arendasul l-a insamantat deja.Intrebarea mea este daca intru peste lucratura lui si insamantez cu ce vreau eu ce se poate intampla?Si celalalt teren l/a cumparat fostul sot inainte de deces cu un act de donatie si la fel cel care i l-a donat a facut in acest timp contract de arenda.Imi poate strica actul de donatie pt ca eu nu vreau ca pamantul sa fie in arenda pt ca renta o primeste donatorul deoarece imi cere bani cu santajul ca poate strica actul de donatie.multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor tabangina tabangina buna ziua,am nevoie de o indrumare si va rog sa ma ajutati.Am fost casatorita,am divortat,am 2 copii minori si am primit declaratii de neacceptare de la fostii ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal succesiune tabangina tabangina buna ziua,am nevoie la notar pt dezbaterea succesiunii dupa fostii socri si fostul sot cu care am 2 minori,de certificatul fiscal al celor 3 decedati.anexa 24 ... (vezi toată discuția)