avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONCESIUNE - VÂNZARE CUMPARARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONCESIUNE - VÂNZARE CUMPARARE

Un contract de concesiune se poate transforma in Vânzare-cumpărare?
Cel mai recent răspuns: ADI Ene , utilizator 15:39, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Asta știu și am înțeles perfect care este diferența între un contract și altul. Voiam sa știu dacă o outoritate publica îmi poate vinde acest teren pe care eu îl am in concesiune. Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpara un teren deja concesionat? claudiaraduica claudiaraduica VREAU SA CUMPAR UN TEREN CARE ESTE CONCESIONAT DE O FIRMA FIRMA RESPECTIVA VREA SA-MI VANDA FIRMA CU TOT CU CONCESIUNE SUNT DE ACORD INSA SE POATE ASA CEVA ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un teren concesionat? as4angel as4angel as dori sa stiu daca pot cumpara de la o persoana fizica un teren care a fost concesionat de la primarie pe o perioada de 49 ani de catre aceasta persoana si ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare de mana elena.lixandru elena.lixandru Stie cineva sa-mi spuna daca este valabil un act scris de mana de vanzare cumparare a dreptului de folosinta in concesiune al unui loc de veci incheiat in anul ... (vezi toată discuția)