avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate fi demolat un garaj pentru care exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate fi demolat un garaj pentru care exista autorizatie de constructie?

In 1980 a fost obtinuta o autorizatie de constructie pt un garaj situat la o adresa Eliberarii nr. 11, la care este atasata o schita cu constructiile ce il imprejmuiesc. Garajul a fost ridicat la adresa Eliberarii 20 (sau 19 nu sunt sigura) dar a fost ridicat exact unde era indicat in anexa la autorizatia de constructie.
Terenul nu se stie daca apartine primariei sau altcuiva (alta institutie a statului), dar au venit de la primarie si spun ca vor sa-l demoleze, ca au venit alte persoane si vor acolo loc de parcare.
Pot demola garajul daca are autorizatie de costructie, ca sa isi ridice altcineva acolo garaj sau alta constructie in alt scop?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:20, 15 Mai 2017
Daca inspectorii primariei au verificat si au dispus demolarea garajului,inseamna ca acesta ocupa domeniul public unde primaria detine autoritatea si competenta sa dispuna dupa propriul interes utilizarea si realocarea spatiului
Este evident ca daca intentia primariei este de executare parcare ,primeaza beneficiul financiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare baterie de garaje de pe terenul personal 99AHH 99AHH Buna ziua, Am nevoie de sfaturi pentru desfiintarea unei baterii de garaje de pe terenul personal. Mentinez ca garajele au fost construite cu autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj cu autorizatie de constructie provizorie Dnpascu Dnpascu Buna ziua. Primararul unui oras in conformitate cu un plan, se pare neprezentat si neaprobat de consiliul local in sedinta consiliului, a trimis instiintari ... (vezi toată discuția)
Autorizatie expirata - cum continui lucrarile? bostanadrian bostanadrian am obtinut o autorizatie de constructie spalatorie auto, am ridicat cladirea si nu am terminato din lipsa banilor acum autorizatia a expirat ce pot face pentru ... (vezi toată discuția)