avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura decizii medicale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura decizii medicale

Eu am un partener de viata si nu suntem casatoriti. As vrea sa ii dau o procura notariala pentru ca in cazul in care eu nu pot lua decizii medicale, el sa aiba aceleasi drepturi pe care le-ar avea daca ar fi sot legal (strict pe probleme medicale). Altfel parintii mei ar lua deciziile, ei sunt departe, iar el nu ar avea nici dreptul de a sti cum sunt in cazul unei operatii de exemplu. Am fost la 2 notari si mi-au spus ca nu e posibil asa ceva. Aveti vreo solutie, va rog? Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as avea urmatoarea problemă. sunt mama unui copil ... namia123 namia123 Bună ziua, as avea urmatoarea problemă. Sunt mama unui copil în clasa a IV-a, eu având custodie comună cu fostul soț, copilul are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor anger anger buna...sunt din republica moldova si sunt casatorita cu romin,as vrea sa stiu ca in cazde divort am drepturi asupra copilui sau cum este legea in rominia si ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor divort aryana2012 aryana2012 Buna ziua, Am o mare problema. Sunt casatorita cu un copoil minor. Minorul are 5 luni. Sotul a devenit alcoolic si nu il pot face sa se lase de bautura. As ... (vezi toată discuția)