avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Persoane cu dizabilitati-centru rezidential
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Persoane cu dizabilitati-centru rezidential

stiti cumva daca exista vreo reglementare legala, care sa prevada ca persoanele cu dizabilitati ce sunt internate in centre rezidentiale trebuie sa plateasca o anumita contributie lunara?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:35, 22 Septembrie 2009
Ce intelegeti prin centre rezidentiale?
Daca sunt internate in clinici private normal ca trebuie sa plateasca spitalizarea!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile europene pentru un centru de recuperare copii cu dizabilitati livian77 livian77 Habar nu am Cum se lucrează cu fondurile europene,dar eu as vrea sa fac pe un teren al meu un centru de recuperare pt copii cu dezabilitati.la baza fiind ... (vezi toată discuția)
Handicap psihic accentuat- plata in centru rezidential Bunea Daniela Bunea Daniela Buna seara, As dori sa stiu daca mama mea care a primit diagnosticul de handicap psihic accentuat trebuie sa plateasca intretinerea in centru rezidential de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sau pensie pentru limita de varsta? nina99 nina99 Am pe cinva care are 72 de ani si se descurca foarte greu cu pensia. Are o pensie de 440 ron in momentul de fata (15 ani fosta CAP si 7,5 la stat).E posibil ... (vezi toată discuția)