avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigiu parti comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigiu parti comune

In 1996 X a primit prin retrocedare un aprtament la parter, plus anumite incaperi din care un garaj la subsol si terenul de sub tot imobilul;. Celelalte 2 apartamente care ii apartineau lui X au fost vandute conform legii 112. In 2000 X a vandut ce-a primit adaugand la subsol niste incaperi suplementare. X a decedat ca si persoana care a cumparat si care mi-a lasat ca mostenire ceiace a cumparat. Am primit de buna credinta aceasta mostenire. Am pus-o in vanzare, am gasit cumparator si vrand sa fac cadastrul care nu era complect am remarcat eroarea. Ceilalti doi vecini vor sa cunoasca partile comune si ma impiedica sa fac vanzarea. care este dreptul meu ? Ce solutii am?

Alte discuții în legătură

2 proprietari alexander.dominic alexander.dominic Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am cumparat in 2001 un garaj+ un subsol denumit spatiu tehnic, deci 2 camere.Intrarea in camera de la ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001, drept juridic, imobil retrocedat, partaj !!! dip2011 dip2011 Am un imobil care in baza legii 112 a fost retrocedat, din care 1 apartament catre mine ca proprietar iar restul de 11 apartamente au fost vandute de catre ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)