avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj student

Buna seara , am si eu o intrebare , sunt unic asociat la un srl , si anul acesta termin facultatea , pot beneficia de indemnizatia de somaj dupa terminarea studiilor , daca am avut anul acesta venituri din salarii si dividente aferente anului 2016 ?
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
titus_steel, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj absolvent de facultate, administrator srl neremunerat MariusValentin MariusValentin Buna ziua , am o intrebare . Am terminat recent facultatea si as vrea sa intru in somaj , pot primi aceasta indemnizatie daca am un srl (sunt unic asociat) dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + asociat in srl Victor2008 Victor2008 Buna Ziua, Beneficiez de indemnizatie de somaj si doresc sa infiintez un SRL ca asociat unic sau cu 2 asociati. In cadrul acestui SRL voi avea activitati ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- asociat unic si administrator ContaDB.ro ContaDB.ro Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Sotia mea urmeaza sa nasca in iulie, este angajata la o firma cu norma intreaga, indeplineste cele 12 luni de ... (vezi toată discuția)