avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj absolvent de facultate, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj absolvent de facultate, administrator SRL neremunerat

Buna ziua , am o intrebare . Am terminat recent facultatea si as vrea sa intru in somaj , pot primi aceasta indemnizatie daca am un srl (sunt unic asociat) dar nu am si calitate de salariat , ? Azi m-am inregistrat la AJOFM pentru cautarea unui loc de munca urmand din octombrie sa depun dosarul pentru somaj . Ma gandesc sa nu intampin neplaceri
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 13:45, 21 August 2017
Daca ati sti cat e cuantumul acestui ajutor de somaj pe 6 luni dela absolvire, nici nu ati mai fi intrebat: 1/2 din ISR, adica 250 lei.
Conditie pt solicitantul de ajutor de somaj: nu realizează venituri sau realizează din activităţi autorizate potrivit legii venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă, respectiv 500 lei.
pai venituri nu realizez , in schimb am distribuit dividentele anul acesta ... veniturile din dividente se exclud ? Sunt buni si acei 250 Lei tinand cont ca este dreptul meu ... asta e daca statul nostru atat ofera !!
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
MariusValentin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere somaj jamesbond12 jamesbond12 As dori sa stiu daca as putea sa obtin un ajutor de somaj. Mentionez ca: -sunt student, la o facultate, acreditata, si ca beneficiez de o pensie de urmas, de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca am un depozit bancar? Rafaella19 Rafaella19 Recent am terminat facultatea si vreau sa stiu daca am dreptul la somaj in conditiile in care am un depozit bancar. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti ghinea_bogdan07 ghinea_bogdan07 Buna ziua .Pot beneficia de ajutor de somaj in cazul in care nu am dat licenta fiind student la zi,ce acte trebuiesc sa sa pot face dosarul pentru somaj.Va ... (vezi toată discuția)