Buna ziua , am o intrebare . Am terminat recent facultatea si as vrea sa intru in somaj , pot primi aceasta indemnizatie daca am un srl (sunt unic asociat) dar nu am si calitate de salariat , ? Azi m-am inregistrat la AJOFM pentru cautarea unui loc de munca urmand din octombrie sa depun dosarul pentru somaj . Ma gandesc sa nu intampin neplaceri
Daca ati sti cat e cuantumul acestui ajutor de somaj pe 6 luni dela absolvire, nici nu ati mai fi intrebat: 1/2 din ISR, adica 250 lei.
Conditie pt solicitantul de ajutor de somaj: nu realizează venituri sau realizează din activităţi autorizate potrivit legii venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă, respectiv 500 lei.
pai venituri nu realizez , in schimb am distribuit dividentele anul acesta ... veniturile din dividente se exclud ? Sunt buni si acei 250 Lei tinand cont ca este dreptul meu ... asta e daca statul nostru atat ofera !!
Obtinere somaj
jamesbond12
As dori sa stiu daca as putea sa obtin un ajutor de somaj.
Mentionez ca:
-sunt student, la o facultate, acreditata, si ca beneficiez de o pensie de urmas, de ... (vezi toată discuția)