avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil- asociat unic si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil- asociat unic si administrator

Buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea speta:
Sotia mea urmeaza sa nasca in iulie, este angajata la o firma cu norma intreaga, indeplineste cele 12 luni de stagiu conform legii, dar este si asociat unic si administrator la un SRL care are activitate, are salariati si la care ea nu este salariata. Intrebarea este: daca este asociat unic si administrator la un SRL, care are activitate, mai poate beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:42, 13 Februarie 2009
daca implineste un an de zile de munca in momentul in care naste primeste indemnizatia indiferent ca este sau nu asociat unic.sanatate bebelului
pentru ca este asociat unic primeste dividente, indemnizatia pentru cresterea copilului o primeste daca indeplineste conditia de asigurat de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia pentru mama? aaannn aaannn Buna seara. Trebuie sa nasc in iulie 2009 si as dori cum se va calcula indemnizatia in cazul in care din iunie 2008 mi-am infintat o societate unde sunt unic ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil asociat unic Alina-Maria Nicola Alina-Maria Nicola Urmeaza sa nasc pe data de 1 iunie 2018. Vreau sa stiu daca ma incadrez sa primesc indemnizatie crestere copil. Situatia: sunt unic asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil (asociat unic, administrator) sorinccc sorinccc Buna ziua, intrucat am primit multe raspunsuri contradictorii pana acum, caut ceva clar in problema mea. Situatie actuala: - Sotia mea urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)