avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie Romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie Romana

Am si eu o intrebare cu privire la dobandirea cetateniei romane de catre un cetatean argentinian. In ce conditii poate fi obtinuta, daca ajuta casatoria cu un cetatean roman, daca va primi aceleasi drepturi in UE precum un cetatean roman dupa dobandirea cetateniei, procedura? Daca aveti mai multe detalii va rog sa mi le transmiteti.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:51, 16 Mai 2017
Deci sa intelegem ca vreti sa incheiati o casatorie de convenienta care sa ajute cetateanul strain sa dobandeasca cetatenia romana. Nu va indic.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain Buburutza Buburutza Buna seara a-si dori sa aflu si eu in urma casatorie cu un cetatean strain el poate obtine permis de sedere si automat sa calatoreasca in spatiul ue fara viza ... (vezi toată discuția)