avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire

buna ziua
va rog sa ma lamuriti daca se poate intro mica problema
sotia mea sia dat demsisa de la o firma si sa angajat imediat la alta
la firma de la care sia dat demsisa avea lucrate aproape 11 luni si as vrea sa va intreb la plata finala a salariului nu se mai calculeaza si concediul care ii revenea de drept??(ulterior anul trecut isi luase 5 zile dupa care nu sia mai efectuat nici o zi )
i sa platit doar 10 zile lucrate din luna in curs,si as vrea sa va intreb ca din aceea suma infirma avea dreptul sa traga impozit pe acel slariu mic(400 de lei)
va multumesc
astept raspunsuri si pe adresa de mail:marcusdedu@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 16 Mai 2017
1. Orice venit este, in general, supus impozitului pe venit.

2. La incetarea c.i.m., angajatorul trebuia sa-i compenseze in bani zilele de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu dupa 3 luni user25 user25 Sunt angajat la o firma, perioada determinata de 3 luni de zile. Intrebarea este daca si cate zile am dreptul la concediu? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza garantia gestionar nicoleta_chesar nicoleta_chesar Buna ziua, De curand mi-am dat demisia si as vrea sa stiu cum se calculeaza garantia , defapt daca se mai opresc taxe/impozite din aceasta ? Din cate ... (vezi toată discuția)
Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu ... Doraxxl Doraxxl Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu medical până în 30 septembrie și toată luna octombrie în concediu de odihna ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)