avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculeaza garantia gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculeaza garantia gestionar

Buna ziua,

De curand mi-am dat demisia si as vrea sa stiu cum se calculeaza garantia , defapt daca se mai opresc taxe/impozite din aceasta ?

Din cate stiu eu si din ce am inteles din fluturas, garantia este oprita dupa calculul cass, cas etc... este corect ?
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoleta_chesar , utilizator 10:17, 8 Mai 2018
Da, e bine cum ati spus: restituirea garantiei, la incetarea CIM, nu este impozabilă.
Iulian Manea a scris:

Da, e bine cum ati spus: restituirea garantiei, la incetarea CIM, nu este impozabilă.

Multumesc pentru raspuns.

Mai am 2 intrebare:
Demisia am fost inregistrata pe 7.05.2018, salarou este minimul pe economie_1900 lei, vreau sa stiu cat ar trebui să primesc ptr zilele de concediu de odihna ? Mentionez ca pe 2018 nu am avut deloc concediu de odihna.
Zile de co din 2017 se plătesc?
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
nicoleta_chesar, utilizator
1. Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m.?

2. Mentionati exact data incetarii c.i.m.

3. Compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate in 2017 se va face la incetarea c.i.m.
Data încetării este pe 6.06.2018.
În CIM sunt trecute 22 zile co.
Eu in momentul de față am 14 zile co 2016, 22 zile co 2017, iar pe 2018 presupun ca as avea 9 zile co conform lunilor lucrate.
As vrea sa stiu care dintre ele mi se vor plăti si cu cat ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare zile concediu neefectuate selenaselenar selenaselenar Buna ziua, Trec la subiect direct: am avut aproximativ 20 de zile de concediu neefectuate in 2016 iar in 2017, am pierdut sirul lor in urma unor probleme ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Am fost angajata cu contract de munca la o primarie.Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,dupa care in iunie 2016 am reluat activitatea. In 30 ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuat Andreea comanescu Andreea comanescu Buna ziua. In cazul in care am demisionat si mai am 83 de zile de concediu neefectuat (23/an) la încetarea preavizului se vor plăti toate sau mai putine? ... (vezi toată discuția)