avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren Administratia Fondului Imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren Administratia Fondului Imobiliar

Prin ianuarie a aparut aceasta stire:
[ link extern ]
[ link extern ] /

Sunt intr-o astfel de situatie. Ce trebuie sa fac pt a putea cumpara si terenul aferent casei? Cel de sub casa mi-a fost vandut o data cu casa.
Cel mai recent răspuns: dhaneeey , utilizator 16:34, 21 August 2017
au trecut 3 luni, chiar nu are nimeni niciun raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție și vânzare casă, în fiecare an, de către o persoană fizică. trebuie să plătesc tva? Imobiliaremax Imobiliaremax Buna ziua! În anul 2017 am achiziționat un teren ,am ridicat o casa si am vândut o.in anul 2018 am repetat această schemă, am vândut un singur imobil. ... (vezi toată discuția)
Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Probleme de familie- partaj magdalenarus magdalenarus Santem casatoriti de 22 de ani , in urma cu 15 ani sotul a mostenit o jumatate de casa , jumatate i-am despagubit noi pe unchii lui . Dupa un an am demolat ... (vezi toată discuția)