avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pasii dupa infiintarea unei societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pasii dupa infiintarea unei societati comerciale

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: dupa infiintarea unei societati comerciale (SRL) - inclusiv primirea autorizatiilor, este nevoie de vreo cerere prin care sa se declare ca se da drumul la activitate? Daca da, de ce anume este nevoie?
Si mai am o nelamurire: daca nu s-a depus aceasta cerere/declaratie de deschidere a societatii este in regula ca a fost achizionata marfa cu factura?
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2017
TALEANUALEXANDRA, utilizator
Odata cu inmatricularea societatii, ati optat in Declaratia Model 2 pentru desfasurarea anumitor activitati. Doar pentru achizitia unor marfuri, ar trebui sa fie suficienta autorizarea de la Registrul Comertului de desfasurare a acelei activitati de comert ( specifica marfurilor achiztionate de dvs.). Exista, evident si excepti,i in cazul carora, sunt necesare si alte autorizatii/avize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi pentru deschiderea unei case de comenzi cu livrare la domiciliu mihailiviu1 mihailiviu1 As vrea sa infiintez o casa de comenzi cu livrare la domiciliu,intreprindere individuala ca forma juridica.As vrea sa stiu ce avize imi trebuie,daca pot ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate victorino victorino Luna aceasta am infiintat o societate, actionar unic, am optat impozit 3%, neplatitor de tva si pana acum nu am angajat pe nimeni, nu am contract cu un ... (vezi toată discuția)