Am depus o contestatie pentru 2 amenzi RATB si am primit acasa o instiintare din care reiese ca trebuie sa ma prezint pe 15 iunie 2017 la judecatorie pentru proces intre mine si RATB;Intrebarea mea este :Daca m am razgandit ma pot retrage sau sunt obligata sa ma prezint pe 15 iunie?Adica pot renunta la contestatie in stadiul acesta?Daca DA,exista consecinte?
Nu exista nici o consecinta,va prezentati la termen si precizati judecatorului ca intelegeti sa renuntati la judecata sau faceti o cerere in scris pe care o trimiteti prin posta,
Teoretic da,practic va judecati cu o regie care ca si in cazul politiei rutiere solicita judecata in lipsa ,in 99% din cazuri neprezentandu-se un consilier juridic in cauzele respective.In ce anume constau cheltuielile de judecata in foaia de hartie pe care a fost facuta o intampinare?
Anulare contestatie
Dani1993
Am depus o contestatie la judecatorie,pentru o amenda si acum vreau sa anulez contestatie.Daca au fost citate ambele parti pentru Iunie 2017 eu daca renunt in ... (vezi toată discuția)
Citatie
SymoCry
Buna ziua,
Daca eu si cu toti vecinii am fost dati in judecata deoarece a cazut zapada masina unei persoane care nu locuieste in bloc si a parcat in parcarea ... (vezi toată discuția)