avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare casa

Doresc sa cumpar o casa. Proprietarul este in Australia. Spune ca a facut procura catre o persoana din Romania. Persoana respectiva poate vinde? Cine plateste taxele aferente vanzatorului in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:37, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Cel caruia i s-a facut procura speciala va vinde semnatura lui fiind opozabila proprietarului vanzator.
Costurile vanzarii sunt, de regula, suportate de cumparator.
Taxele ce sunt suportate de vanzator vor fi suportate de el prin mandatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat vanzare autoturism Andreea Istrate Andreea Istrate O persoana, proprietar al unui autoturism in valoare de aprox. 20.000 euro, i-a dat mandat unei alte persoane pentru vanzarea autoturismului la un pret cat mai ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga cineva sa revoc o procura PANTOIANU PANTOIANU am mandatat o persoana pt. a-mi vinde un teren, nu stiu ce a facut sau ce nu a facut ca nu mai pot lua legatura cu persoana mandatata de mine cert e ca m-am ... (vezi toată discuția)
Cumparare terenuri - proceduri Madxwell Madxwell Buna Ziua As dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei case . Care este procedura complecta spre finalizarea tranzactiei ? pamantul este ... (vezi toată discuția)