avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma poate obliga cineva sa revoc o procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma poate obliga cineva sa revoc o procura

am mandatat o persoana pt. a-mi vinde un teren, nu stiu ce a facut sau ce nu a facut ca nu mai pot lua legatura cu persoana mandatata de mine cert e ca m-am trezit chemata de un asa zis cumparator sa merg sa revoc procura si sa fac o alta catre o persoana desemnata de asa zisul cumparator cu amenintarea ,, daca nu ma duc sa revoc si sa dau procura catre o alata persoana impusa de cumparator voi fi data in judecata ). intrebarea mea este ce mi se poate intampla
Nu puteti fii obligat sa revocati procura, dar sunteti sigur ca vreti sa o pastrati avand in vedere ca nu stiti ce face mandatarul pe seama dvs?
Probabil ca a incasat banii pe teren de la mandatar, asa se face de multe ori, cand e vorba de "intermediere vanzari", sau cand nu era facut cadastrul, intabularea etc.
Se face o procura catre o persoana care in fapt, plateste pretul solicitat de vanzator si se ocupa de acte, urmand sa vanda cui doreste, cand doreste ( de regula cand gaseste cumparator care plateste mai mult:) ).

Stimate domn, nu va poate obliga nimeni sa revocati procura si nu vad motive pt care ati putea fi dat in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea unei procuri PANTOIANU PANTOIANU in urma cu 4 ani am dat o procura pentru vanzarea unui tere. mentionez ca pe acea procura nu era trecut termenul de valabilitate.pana in acest moment eu nu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
Procura irevocabila? vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu cineva m-a imputernicit sa ii vand terenul, sa-i fac cadastru, etc printr-o procura in care scrie ca este irevocabila si ca acesta a primit suma de bani pt ... (vezi toată discuția)