avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Titlul judecatoresc este purtator de penalitati?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Titlul judecatoresc este purtator de penalitati?

Buna ziua,
As avea o intrebare legata de un titlu judecatoresc in valoare de 42000 lei de la Anaf care mi se retine din pensie in fiecare luna. Nu am facut esalonare deoarece cei de la Anaf ne-au asigurat ca aceste prejudicii nu sunt purtatoare de penalitati, si cu toate acestea mi-a venit prin posta instiintare ca am penalitati in valoare de 4200 lei. Imi puteti spune daca as putea contesta aceasta instiintare? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:24, 16 Mai 2017
Trebuie analizat titlul executoriu si hotararea judecatoreasca pentru a se putea trage o concluzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare instanta modifica titlu executoriu Onixa Onixa Contestatie la executare admisa in parte asa cum a fost formulata si respinsa in rest ca fiind nefondata. 2 capete de cerere ale contestatiei respectiv ... (vezi toată discuția)
Plata hotarare judecatoreasca - executare silita gabitza23 gabitza23 Buna ziua, In urma unei hotarari ramasa fara drept de apel in mai 2014 care face referire la diferente de incadrare a unor salariate pentru perioada martie ... (vezi toată discuția)