avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacere pe fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacere pe fonduri europene

Buna ziua,
Am un proiect agricol pe fonduri europene inceput pe 2016 pana in 2022,iar sotul meu vrea sa isi deschida o firma de materiale de constructii prin start-up Romania..noi suntem casatoriti legal..poate sa isi deschida sotul aceasta firma pe fonduri europene chiar daca eu am un proiect?????astept raspunsul dvs....va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Stoica Gabriela Madalina , utilizator 08:58, 17 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumim pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie ... Mojo21 Mojo21 Bună ziua! Doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie auto cu/fără fise prin fonduri europene nerambursabile, în mediul rural. M-am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru o afacere cu realizarea de mobilier ? Unknown18 Unknown18 Buna ziua! As dori sa stiu daca pot accesa vreun proiect cu fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere care sa aiba ca principal obiect de activitate ... (vezi toată discuția)