avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacere pe fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacere pe fonduri europene

Buna ziua,
Am un proiect agricol pe fonduri europene inceput pe 2016 pana in 2022,iar sotul meu vrea sa isi deschida o firma de materiale de constructii prin start-up Romania..noi suntem casatoriti legal..poate sa isi deschida sotul aceasta firma pe fonduri europene chiar daca eu am un proiect?????astept raspunsul dvs....va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Stoica Gabriela Madalina , utilizator 08:58, 17 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumim pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene. Opris Oana Opris Oana Bună seara, doresc sa accesez fonduri europene problema este ca nu știu mai nimic despre care ar trebui sa îl accesez. Dețin în proprietate 5 hectare de ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)