avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cuantum suma poprita din salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cuantum suma poprita din salariu

Buna.
Platesc lunar pensie alimentara si am si popriri pe salariu - credite.
Daca Pensia alimentara o achit personal, prin depunere in contul bancar deschis pe numele fiului, restul sumei ce poate fi poprita (astfel incat pensia + poprirea = 50% din salarul net) biroul salarizare va tine cont de suma ce o achit ca si pensie alimentara, astfel ca acestea cumulate sa reprezinte 1/2 din salariul net, sau trebuie sa mi se faca poprire pe salariu si suma ce reprezinta pensia alim.?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:56, 21 Mai 2017
Cei care sunt in masura sa va raspunda sunt cei de la Biroul de Salarizare.

Foarte probabil (sper sa nu gresesc) va vor cere un document din care sa reiasa ca faceti plata personal pentru pensia alimentara, sau un angajament... dar e de discutat cu ei.
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2017
Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari
Numai prin contestatie la executare ați putea rezolva sau dacă vi se înființează poprire și pt pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Sunt in situatia de a plati pensie alimentara si popriri pe salariu - credite. Stiu ca maxim ce se poate face poprire pe salariu este de 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)
Pensie alim si executare ghiuvy2005 ghiuvy2005 daca exista o hot jud pt pensie alim de la data actiunii feb 2010 si ac debitor mai are executare din aprilie 2010 cum se vor oprii banii de azi incolo pt ... (vezi toată discuția)