Bună seara am.o problema legata cu fosta concubina nu mă lasă să îmi văd copilul la telefon nu îmi răspunde sa știu ce face copilul specific ca is blocat pe rețelele de socializare și nu pot sa iau legătura cu ia si mai nou îi baga în cap la copil ca că tati a parasito ca nu îi pasa de ia ce pot face Mulțumesc anticipat
Suntem în progres pentru stabilirea domiciliu minorului ... Dar 2 săptămâni când am vorbit ultima data cu concubina mi-a zis ca nu am ce sa mai sun pe nr ei de telefon ca dacă vreau sa vorbesc cu ia sa vorbesc prin intermediul avocatului ce copil nu știu nimic dacă îi bine sau nu ce pot face la următorul termen de judecata efectiv nu mă lasă să îmi văd copilul sau sa vorbesc cu el și încă o întrebare proba cu înregistrarea se ia în calcul în instanță este vorba de ce mi-a și copilul ca nu vrea la mama ca o bate și o minte va rog un răspuns Mulțumesc anticipat
Politia nu se poate implica dar poate avea sansa sa vada copilul daca cere politia.
Fiind probleme civile si nu penale politia nu se poate implica in mod legal.
Rapire minor
ionut979
Buna seara. In urma divortului de fosta sotie, copilul minor i`a fost incredintat ei, eu avand un program de vizitare. Ce risc daca iau copilul la vizita si nu ... (vezi toată discuția)