avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare sediul firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare sediul firmei

Buna ziua
In cazul in care firma la care lucrez isi schimba sediul din Romania(Craiova) in Republica Moldova(Chisinau), am dreptul de a refuza sa mai lucrez in cadrul firmei?
In cazul in care refuz voi fi concediata pentru neprezentare la locul de munca?Voi putea beneficia de indemnizatie de somaj?
Este legal sa ma concedieze avand in vedere distanta foarte mare dintre actualul si viitorul punct de lucru?
Multumesc anticipat
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Maria Nicoleta 737 , utilizator 12:44, 17 Mai 2017
In cazul in care firma la care lucrati isi schimba sediul social din Romania(Craiova) in Republica Moldova(Chisinau), aveti posibilitatea sa solicitati incetarea c.i.m. .

Daca veti fi fi concediata disciplinara pentru absente nemotivate la locul de munca, nu veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

Se poate decide concedierea salariatilor , intr-o astfel de situatie.

Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata preaviz B.E.C. ARION B.E.C. ARION daca un salariat care cere somaj refuza sa se prezinte la munca pe perioada preavizului, sunt obligat sa ii platesc preavizul? (vezi toată discuția)
Conflict munca dany.ctyn dany.ctyn patronii mei desfinteaza societatea si ne cere sa facem o cerere de demisie pe motiv ca unul dintre ei infiinteaza in cateva zile o noua societate si ne va ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)