avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zgomot si miros de la ferma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zgomot si miros de la ferma

In apropierea casei mele de locuit la 50 m exista o ferma de vaci (60 capete) de la care vine un miros puternic de gunoi de grajd, siloz si zgomot de la tractoarele si utilajele folosite. Acuma se mai construieste si o platforma pentru depozitarea dejectiilor animale la 50 m, fara autorizatie de construire, desi legislatie prevede minim 500 m. Cu proprietarul nu se poate discuta civilizat, ca imediat urla si ameninta. Pentru animalele respective primeste subventii de la stat. Ce am de facut ? Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Directia judeteana sanitar veterinara si Directia judeteana de sanatate publica in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Sesizarile si raspunsurile primite, plus amenzile contraventionale aplicate fermei pot fi un atuu in sprijinul dvs. daca veti deschide actiune in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajuta daca sunteti mai multi cei care reclama, indiferent ca prin sesizari individuale sau una colectiva.
Faceti adresa si la primarie pentru lipsa autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare gunoi de grajd laszlolkts laszlolkts Va rog sa ma ajutati daca exista legislatie privind imprastierea gunoiului de grajd ( la ce intervale, in ce perioada si la distanta se poate face de zonele de ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Directia de sanatate publica din judet, sesizata,nu reactioneaza. ce fac? Hauti Hauti Iata sesizarea. Catre DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA MEHEDINTI Ordinul Ministerului Sănătății nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi ... (vezi toată discuția)