avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat la PFA cu CAEN 6820
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat la PFA cu CAEN 6820

La un PFA cu CAEN 6820 e obligatorie casa de marcat sau e suficienta emiterea de factura ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:27, 17 Mai 2017
Aceasta activitate nu intra sub incidenta OUG nr. 28 / 1999 actualizata. Deci, in baza contractului, se emite factura la termenele stabilite si se incaseaza cu numerar sau prin banca, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - bon fiscal alex.basica alex.basica Buna ziua! Sunt PJ cu activitate principala servicii de frumusetare. Am construit un imobil si vreau sa inchei antecontracte cu PF in baza carora sa incasez ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat ILENIA ILENIA Buna ziua! Domeniul nostru de activitate este constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale (CAEN 4120). Vreau sa stiu daca suntem si noi obligati sa ... (vezi toată discuția)